Све што треба да учините јесте да узмете комад папирнатог убруса или салвете (тоалетни папир је премекан и пребрзо би се распао), савијете га и ставити на фугне. Након што сте то учинили, све што треба да учините јесте да прелијете убрус са мало избељивача и оставите да се натапа до 60 минута.

Након што подигнете убрус, плесан једноставно нестаје, тврди се у снимку. Звучи апсолутно генијално, али неки баш и нису уверени.

- Никад нисам веровао у ово, али када сам покушао, био сам шокиран и тако срећан, молим вас, покушајте - коментарисао је један корисник ТикТока, док је други додао: - Моја мама се куне у ову методу, стварно делује.

Међутим, трећи је написао: - Ово неће решити проблем. Избељивач не убија плесан, он је избељује и када се плесан врати сваки пут ће бити све горе.

Уместо тога, други корисник ТикТока предложио је кориштење алкохолног сирћета уместо избељивача, што звучи као мало нежније решење.

- Употребите соду бикарбону и избељивач за наношење пасте и исперите после 30 минута, захвалите ми касније - предложио је други.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".