Поделивши своју причу анонимно, жена је рекла да она и супруг тренутно чекају прво дете, а иако је он досад био "сјајан муж", ствари су се промениле сада када им је дете на путу. Он је отворено признао да мисли да је њезино тело "одвратно".

- Заиста сам се борила са својим самопоуздањем током трудноће и осећам се као да сам синоћ пала на најнижи ниво када сам заспала уплакана. Свог мужа познајем више од 10 година и он се много шали. Увек је био пристојан и сјајан муж, тако да су ме ови коментари последњих неколико месеци стварно шокирали - започела је у објави.

Током последњих неколико месеци давао је неке коментаре који су повредили њена осећање и самопоштовање јер он искрено сматра да је њено тијело сада непривлачно.

Фото: Профимедиа

 

 

Будућа мајка, која је у 34. недељи трудноће, рекла је да је њен супруг више не сматра привлачном и да се боји како ће реаговати на њено тело после порођаја.

- Рекао ми је да моја задњица губи облик и приметио је да су ми леђа мало дебља. У основи је рекао да више нисам привлачна с леђа. Да једва чека да вратим своје тело. До сада ми стварно није сметало моје трудничко тело. Сада се једноставно осећам ужасно и грозно и ​​ужаснуто колико ће он бити узрујан мојим постнаталним телом - закључила је.

И од других корисника друштвених мрежа добила је огромну подршку, а многи су је уверавали да су коментари њеног мужа подли.

"Заслужујете боље, толико боље. Стомак вам није одвратан, он тренутно храни и штити ваше нерођено дете", коментарисала је једна корисница, док је друга додала: "Његово понаша је ужасно, искрено. Ви то не заслужујете. Ваше трудно тело је лепо због чуда живота које ствара! Ваше тело толико ради и овакви коментари су апсолутно непотребни и потпуно окрутни."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".