Brena je na pitanje kuda njen brod plovi u "Grand magazinu" priznala:

Foto: I. Marinković, Instagram printskrin/lepabrenaa

 

- Ovaj brod plovi u dobro raspoloženje, danas je Dan zaljubljenih, čestitam svima i nazdravljam. Ovakvi dani potrebni su svima nama - istakla je ona i dodala:

- Biti zaljubljen je jako velika sreća i blago onima koji mogu da se zaljubljuju i da tu vrstu strasti pretvore u iskrenu ljubav i prijateljstvo.

Brena je priznala i kako je uspela da razlikuje ljubav od strasti.

- Kod racionalnih ljudi to ne predstavlja poteškoću, Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi - priznala je Brena.

Foto: TV printskrin/Grand Magazin Tv Grand

 

- Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan - istakla je pevačica.

- Da li prevaru treba oprostiti? - pitali su je.

- Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol - bila je iskrena Brena.

- Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog - pohvalila je Brena svog dugogodišnjeg muža Bobu.

(Grand Magazin)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".