Nakon incidenta za pravoslavni Božić kada je navodno izbila svađa za porodičnim ručkom, nakon čega je Duško pljunuo i ošamario Jelenu, čemu su svedočili rodbina i prijatelji, sve su glasnija šuškanja da je par pred razvodom.

Duško se povodom svega oglasio samo jednom sa tvrdnjom da nije bilo nasilja, a Jelena je često postavljala osnažujuće statuse i delila fotografije i snimke sa nastupa, najpre novogodišnjeg, koji je oduševio sve one koji su Novu godinu proslavili ispred Skupštine Srbije, tako i iz Dubaija gde je nastupala u jednom prestižnom klubu koji je ugostio samo najveće zvezde šoubiznisa.

Međutim, Jelena i Duško navodno su doneli odluku koja će mnoge iznenaditi.

Kako izvor blizak paru tvrdi, oni ne planiraju da se razvedu.

- Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju - rekao je izvor.

Objasnio je i da Karleuša i Tošić imaju zajednički cilj.

- Oboje stavljaju na prvo mesto svoje ćerke, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih natpisa o njima - istakao je izvor za "Skandal".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tosickarleusa

Inače, ranije se pisalo da se fudbaler privremeno iselio iz porodične kuće zbog izrečene zabrane prilaska pevačici, ali su na kraju odlučili da ipak sklope primirje i posvete se odgajanju i vaspitanju ćerki.

Domaći mediji pisali su i da se Tošić sklonio u Tursku gde je spojio lepo i korisno, odnosno, iako je u Istanbul otišao poslom jer radi na karijeri fudbalskog menadžera, nije propustio da se malo i opusti i dobro provede.

Podsetimo, Jelena i Duško su u braku od 2008. a često se pisalo da imaju problema u braku.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".