Брена је на питање куда њен брод плови у "Гранд магазину" признала:

Фото: И. Маринковић, Инстаграм принтскрин/лепабренаа

 

- Овај брод плови у добро расположење, данас је Дан заљубљених, честитам свима и наздрављам. Овакви дани потребни су свима нама - истакла је она и додала:

- Бити заљубљен је јако велика срећа и благо онима који могу да се заљубљују и да ту врсту страсти претворе у искрену љубав и пријатељство.

Брена је признала и како је успела да разликује љубав од страсти.

- Код рационалних људи то не представља потешкоћу, Лепа Брена је неко ко је на концерту Лепа Брена та два, три сата, а када се заврши ја тада идем својој кући, деци, свом Боби, породици и живимо један нормалан живот јер је веома важно да не уносите своју професију и титулу у свој породични дом. Боба и ја смо успели да разлучимо и остваримо каријере као млади, па нам је наша љубав и све што смо стварали помогло да постанемо стабилни и разлучимо шта је то што воле медији, а то су скандали. Нису љубитељи нормалних и успешних као што смо ми - признала је Брена.

Фото: ТВ принтскрин/Гранд Магазин Тв Гранд

 

- Поверење је најважнија категорија, а онда ни љубав, а ни интереси не могу да задрже однос партнера пословних или животних. Сви који су успели да сачувају интиму у браку и везама и који знају то да негују су опстали. Боба је веома пажљив, он води рачуна да наш однос увек буде занимљив, да није монотоно, он је веома талентован за живот и то добар и квалитетан - истакла је певачица.

- Да ли превару треба опростити? - питали су је.

- Ако то руинира психички живот, онда не, а ако можете да опростите онда опростите. Не може се увек опраштати, постоје оне које представљају душевни бол - била је искрена Брена.

- Човек који воли суштински, без шминке, без вештачких трепавица, када сте уморни, е то је прави мушкарац који вас воли, а ја управо имам таквог - похвалила је Брена свог дугогодишњег мужа Бобу.

(Гранд Магазин)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".