Zdravstveno stanje Miroslava Ilića, kako prenose mediji pisanje "Skandala", navodno se naglo pogoršalo nakon suđenja koje je imao pre nekoliko dana.

Ilić je prisustvovao poslednjem ročištu u kom Devin Antonović pokušava da ustanovi da li mu je on biološki otac, zbog čega je podneo tužbu.

S druge strane, njegova majka Mirjana Antonović koja tvrdi da je Miroslav Devinov otac, bila je sprečena da ovoga puta dođe.

A iako sudska presuda još nije doneta, Miroslavu je navodno pozlilo po povratku sa suđenja:

- Kada je stigao, pritisak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u grudima. NJegova žena htela je da zove Hitnu pomoć, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može da veruje da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to da reši mirnim putem, sa njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i beži od suda. S obzirom da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju - zaključio je izvor.

Miroslav se nije pojavljivao u javnosti previše od kada je počelo suđenje, a sve vreme je negirao da s Mirjanom ima dete. 

(Skandal)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".