U jednom trenutku trebalo je da odgovori na pitanje šta misli o korporativnoj kulturi SkajVesta, ali Martinez je zabunom poslala širu i vrlo neprijatnu verziju odgovora.

Nesvesna da već snima svoj komentar, Martinez je na adresu kompanije poslala i deo razgovora sa prijateljem ispred kojeg je navedeno pitanje opisala kao nešto "najotrcanije i najgluplje što je čula u životu".

@chayjordan_ def not getting the job. sorry skywest #hireme #flightattendant #skywestairlines @SkyWest Airlines ♬ original sound - chayjordan_

- Izvinjavam se. Nisam znala da već snimam, samo sam vežbala odgovor - rekla je skrušeno ispred kamere kada je uvidela previd, ali je već bilo prekasno za kajanje. Kompanija je nije zaposlila. Međutim, priča ima i nastavak gotovo jednako nepovoljan po neopreznu devojku.

Snimak njene ispovesti postao je viralan na TikToku uz gotovo sedam miliona pregleda, pa je tako do nje došao i njen trenutni poslodavac.

@chayjordan_

why did i not think this through. someone hire me fast before i get fired ♬ 5 star nicki minaj verse - n

- Super, sada mi još i šef zna da mu iza leđa tražim drugi posao - istakla je u objavi, međutim ostalo je nepoznato da li joj je u međuvremenu uručio otkaz.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".