- Moj auto je bio kod kuće celu noć i jutros sam ga upalila ne obraćajući pažnju, samo da bih se vratila i videla  blato - ispričala je ona dok je pokušavala da očistiti sasušeno blato sa sedišta.

- Jedino logično objašnjenje je da je blatnjavi muškarac sinoć spavao u mom je***om autu - kaže ona pred kraj videa.

Zatim, 2. februala, Koker je objavila novi video i njeni pratioci saznali su da je bila u pravu - u njezinom prtljažniku bio je  muškarac.

@bethanycoker ~my car was home all night while we were out wheeling til 2am and I started it up this morning not paying attention, only to come back to get in it, and notice the MUD #wtf #mybuttiswet #foryou #fuckoff #fyp ♬ original sound - bethanycoker

- Ovaj tip je u mom prtljažniku od subote, potpuno go - napisala je u opisu. Trenutno je utorak. Izgleda da  sam otkrila odakle  blato.

Koker kaže da se skrivao u prtljažniku automobila i kada je snimila prvi video na kojem čisti blatnjavo prednje sedište. Žena je muškarca pitala zašto je u njenom prtljažniku, na šta je on odgovorio: "To je ritual inicijacije ".

Potom ga je pitala kako je ušao u prtljažnik, a muškarac, koji nije identifikovan, odgovara: "Ja sam Papin sin."

Policajci su stigli na mesto događaja i zatekli automobil iz čijeg prtljažnika vire muškarčeve noge. Čuje se kako ga pitaju  može li da obuče pantalone, i "da bi to jako cenili".

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound - bethanycoker

- Reći ću vam, u celoj svojoj karijeri nikad nisam naišao na tako nešto - rekao je jedan od policajaca na kraju videa.

Koker je kasnije objavila i komentare na brojna pitanja ispod videa

- Muškarac je trenutno je na psihijatrijskom odeljenju - napisala je ona.

- Izgleda da je bio na listi nestalih osoba... A ja sam ga našla. Ne bih mogla ovo da izmislim ni da hoću - napisala je u odgovoru na jedan od komentara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".