OVAN

Uspešno završavate započete poslove. Međutim, oblast finansija nije najbolje prikazana. U slučaju da vas zanima uzimanje kredita, pozajmice, nalaženje sponzora nećete imati sreće tj. vaša potraga za finansijskom pomoći neće uroditi plodom.

Možete očekivati susret sa bivšom ljubavi. S obzirom da i dalje postoje emocije, dolazi do spontanog nastavka veze.

U ovoj nedelji možete imati problema sa sinusima, pa je poželjno u ovom periodu, nošenje kape, kao zaštite od hladnoće.

Foto: Depozitfoto

 

BIK

Budite oprezni u poslovima koje obavljate. Naročito ako potpisujete ugovore sa inostranstvom. Takođe, Vaša okolina vam sada nije posebno naklonjena. Stoga, originalne ideje, koje posedujete, zadržite za sebe. U suprotnom, možete očekivati vrlo neprijatna iznenađenja.

Emocije prema partneru su vrlo čvrste, želite vezu koja je stabilna i u kojoj ćete napredovati. Zanima vas ozbiljan odnos.

Zdravstveno možete biti vrlo osetljivi, pa će vam preventiva biti prioritet. Mogući su problemi sa suvoćom kože.

BLIZANCI

Ova nedelja je prikazana kao prilično nepovoljna. Strah od besparice će vas vrlo mučiti, a mogu vas iznenaditi i nenadani troškovi. Priliv novca, koji očekujete može biti odložen zbog platnog prometa. Pozitivno u ovom periodu može biti samo planiranje poslova u narednom periodu.

Foto: Depozitfoto

 

Trenutno, niste zainteresovani za nove, stabilne veze. Sada vam prijaju samo neobavezni odnosi, koji ne iziskuju vaše stalno prisutvo.

Sada je poželjno da budete oprezni i da se čuvate preloma, mogućih iščašenja.

RAK

Očekuje vas vrlo nepovoljan period ove nedelje. Ma koliko se trudili ne dobijate rezultat. Zbog toga možete biti deprimirani. Takođe i sam odnos sa nadređenim osobama, može se iskomplikovati. Ne postoji razumevanje, nailazite na zid. Nemojte sada ništa forsirati, jer ćete pogrešiti.

Ukoliko ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. U suprotnom, može se osećati prilično zanemareno, pa će se rado upustiti u tajnu vezu.

Zdravstveno možete imati problema sa promenom pritiska. Neophodan je odlazak kod lekara.

Foto: Profimedia

 

LAV

Očekujte zastoj u poslu. Mogući su mnogobrojni problemi, ali i rešenje istih. Vrlo ste ambiciozni, ali kako ste svesni poteškoća koje vas muče ove nedelje, rado ćete prebaciti svoje obaveze nekom zemljanom znaku, jer ste svesni da će istrajati u svojim namerema.

Lavovi nisu zadovoljni u vezi. Svesni ste da neće potrajati i rado ulaze u flertove, tajne veze. Emocije nisu prisutne, a partner je vrlo razočaran.

U ovom periodu ste skloni hroničnim problemima. Moguće su infekcije disajnih puteva.

DEVICA

Ukoliko imate neke poslovne obaveze vezane za zakonodavni sistem, nemojte se iznenaditi ako naiđete na problem. Rešavanje ostavite za neki kasniji period. Poslovi koji su ranije započeti sada konačno mogu da se realizuju. Naročito se to odnosi na saradnju sa inostranstvom, koja može biti uspešno nastavljena.

Dobro funkcionišete sa partnerom, podržava vas u svakom pogledu.

Zdravstveno, vrlo ste napeti, nervozni, što donosi manjak sna, pa i umor, gubitak koncentracije.

Foto: Profimedia

 

VAGA

Važite za dobrog, razložnog saradnika, koji uvek ima razumevanja za druge. Dobri ste u komunikaciji, lako sklapate poslove, ali vas muče finansije. To je izvor velikih briga kod vas. Pokušavate da uzmete kredit, ali sada nije vreme za takve poteze, jer se još uvek oseća retrogradnost Merkura. U međuvremenu budite što realniji u iznosu koji želite.

Vi ste po prirodi veoma posvećeni osobi do koje vam je stalo. Partner je toga svestan.

Obratite pažnju na urogenitalni sistem.

ŠKORPIJA

Prilično ste demotivisani i nezadovoljni situacijom. Finansije vas ponajviše brinu, jer su vrlo ograničene. Počeli ste da sumnjate u sebe. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, moraćete uvesti radikalne mere, pa je moguć i prekid saradnje sa dugogodišnjim saradnicima.

Zbog toga ste vrlo napeti i nezadovoljni. Sada vam se dopada više osoba i trenutno niste u stanju da donesete odluku s kim želite trajniji odnos.

Obratite pažnju na ishranu. Izbacite masnu, brzu hranu.

Foto: Profimedia

 

STRELAC

Strelci imaju vrlo optimističan stav prema poslu, obavezama. Odlikuje ih površnost, a da toga nisu svesni. Nemaju strpljena da istraju, pa im ne treba poveravati ozbiljne poslove. Šarmantni su i dobro vode komunikaciju, ali često prekidaju započeto.

Niste zaljubljeni, ali ni zainteresovani za ozbiljan odnos. Slobodu cenite iznad svega. Sada vam odgovara neobavezan odnos, čak i tajna veza. Već vam se neko vreme dopada osoba sa posla, koja je zauzeta.

Muči vas glavobolja.

JARAC

Jarčevima je vrlo važna sigurnost, stabilnost u finansijama. Kako ste odgovorni, nikada ne izlazite sa poslovnim predlogom, a da nemate i rezervni plan uz sebe. Ništa vas ne može iznenaditi. Poslovni partner ima utisak da pristajete na kompromis, a sve je to dobro isplanirana taktika.

Foto: Profimedia

 

Emotivno, sledi susret sa bivšom ljubavi, spoznaćete da emocije nisu prestale. Sada ste vrlo osetljivi na hladnoću.

Glava, kao i sinusi su vrlo naglašeni. Takođe možete imati problema sa noktima, kožom.

VODOLIJA

U ovoj nedelji povedite računa o novcu, izbegavajte primamljive poslove, laku zaradu, finansijske transakcije, jer možete biti prevareni. Verujete u priču i time možete da uvučete i druge u problem. Proverite svoj izvor informacija, nemojte biti lakoverni.

Ovo je odličan period za ljubav. Ukoliko ste u vezi, potpuno ste posvećeni partneru. Ukoliko ste slobodni, očekujte nova ljubavna dešavanja. Sada ste skloni preterivanju, kako u hrani, tako i u piću. Nemojte preterivati, kako ne biste otišli u drugu krajnost.

Foto: Profimedia

 

RIBE

Očekujte vrlo uspešnu radnu nedelju. Poslovi i radni susreti koji su ranije bili odloženi, sada se mogu realizovati. Sa saradnicima ostvarujete odnos pun razumevanja, istih potreba, razmišljanja, zajedničkih ciljeva. Ipak, ograničenje postoji - finansijama.

Emotivno, skloni ste maštanju, ali niste spremni za ozbiljan odnos, naginjete flertu, paralelnom odnosu.

Tajni odnos vam u potpunosti odgovara, ali pazite na zdravlje, jer lako možete zaraditi neku prenosivu, polnu bolest.