Astrologija deluje i na ovom polju, a ovi znakovima se posebno ne žuri:

Foto: Profimedia

 

 

Vodolije

Vodolije vide život i ljubav na potpuno drugačiji način. One pre svega dosta polažu na obrazovanje, učenje i usavršavanje. Takođe potpis njima zaista ništa ne znači. Od partnera na prvom mestu traže prijateljstvo. Kada se poređa sve po njihovom “redu”: prvo obrazovanje, zatim samostalnost, pa prijateljstvo jasno vam je zašto ulaze u kasnijim godinama u “bračne” vode. Vage vole da vole i ne vole da budu same.

Vage

Vage vole da vole i ne vole da budu same. Vole da tu ljubav osete sa većim brojem partnera jer one nikada nisu sigurne da li je baš ta osoba prava za njih. Mnogo vagaju, vreme prolazi.. Znaju da pokažu ljubav i da je prime na lep način. Brak, odnosno potpis im je veoma bitan i sanjaju o lepom, kulturnom i raskošnom venčanju.

Ribe

Ribe su sanjari i umetnici koji žive višu oktavu života. Vode ih emocija i neverovatna intuicija. One osećaju dušom. Imaju dosta patnera, u svakoj ozbiljnoj vezi traže da osete dušu partnera, a kada i intuicija to potvrdi tada sklapaju brak. Ali često na takvog partnera Ribe mogu zaista dugo da čekaju. Za to vreme one imaju  paralelni život u svojoj glavi, mašti. One sanjaju i čekaju…

Jarac

Jarac je pre svega jedan trezveni, racionalni i pragmatični znak. On najviše ulaže u sebe i karijeru u visoko obrazovanje, ali samo ono koje mu donosi novac. Kod njega je to transparentno i to ne krije. Jako mu je bitna stambena samostalnost. Tek kada ima sve gore navedeno Jarac kreće u potragu za bračnim partnerom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".