ОВАН

Успешно завршавате започете послове. Међутим, област финансија није најбоље приказана. У случају да вас занима узимање кредита, позајмице, налажење спонзора нећете имати среће тј. ваша потрага за финансијском помоћи неће уродити плодом.

Можете очекивати сусрет са бившом љубави. С обзиром да и даље постоје емоције, долази до спонтаног наставка везе.

У овој недељи можете имати проблема са синусима, па је пожељно у овом периоду, ношење капе, као заштите од хладноће.

Фото: Депозитфото

 

БИК

Будите опрезни у пословима које обављате. Нарочито ако потписујете уговоре са иностранством. Такође, Ваша околина вам сада није посебно наклоњена. Стога, оригиналне идеје, које поседујете, задржите за себе. У супротном, можете очекивати врло непријатна изненађења.

Емоције према партнеру су врло чврсте, желите везу која је стабилна и у којој ћете напредовати. Занима вас озбиљан однос.

Здравствено можете бити врло осетљиви, па ће вам превентива бити приоритет. Могући су проблеми са сувоћом коже.

БЛИЗАНЦИ

Ова недеља је приказана као прилично неповољна. Страх од беспарице ће вас врло мучити, а могу вас изненадити и ненадани трошкови. Прилив новца, који очекујете може бити одложен због платног промета. Позитивно у овом периоду може бити само планирање послова у наредном периоду.

Фото: Депозитфото

 

Тренутно, нисте заинтересовани за нове, стабилне везе. Сада вам пријају само необавезни односи, који не изискују ваше стално присутво.

Сада је пожељно да будете опрезни и да се чувате прелома, могућих ишчашења.

РАК

Очекује вас врло неповољан период ове недеље. Ма колико се трудили не добијате резултат. Због тога можете бити депримирани. Такође и сам однос са надређеним особама, може се искомпликовати. Не постоји разумевање, наилазите на зид. Немојте сада ништа форсирати, јер ћете погрешити.

Уколико сте у вези, посветите више пажње партнеру. У супротном, може се осећати прилично занемарено, па ће се радо упустити у тајну везу.

Здравствено можете имати проблема са променом притиска. Неопходан је одлазак код лекара.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Очекујте застој у послу. Могући су многобројни проблеми, али и решење истих. Врло сте амбициозни, али како сте свесни потешкоћа које вас муче ове недеље, радо ћете пребацити своје обавезе неком земљаном знаку, јер сте свесни да ће истрајати у својим намерема.

Лавови нису задовољни у вези. Свесни сте да неће потрајати и радо улазе у флертове, тајне везе. Емоције нису присутне, а партнер је врло разочаран.

У овом периоду сте склони хроничним проблемима. Могуће су инфекције дисајних путева.

ДЕВИЦА

Уколико имате неке пословне обавезе везане за законодавни систем, немојте се изненадити ако наиђете на проблем. Решавање оставите за неки каснији период. Послови који су раније започети сада коначно могу да се реализују. Нарочито се то односи на сарадњу са иностранством, која може бити успешно настављена.

Добро функционишете са партнером, подржава вас у сваком погледу.

Здравствено, врло сте напети, нервозни, што доноси мањак сна, па и умор, губитак концентрације.

Фото: Профимедиа

 

ВАГА

Важите за доброг, разложног сарадника, који увек има разумевања за друге. Добри сте у комуникацији, лако склапате послове, али вас муче финансије. То је извор великих брига код вас. Покушавате да узмете кредит, али сада није време за такве потезе, јер се још увек осећа ретроградност Меркура. У међувремену будите што реалнији у износу који желите.

Ви сте по природи веома посвећени особи до које вам је стало. Партнер је тога свестан.

Обратите пажњу на урогенитални систем.

ШКОРПИЈА

Прилично сте демотивисани и незадовољни ситуацијом. Финансије вас понајвише брину, јер су врло ограничене. Почели сте да сумњате у себе. Уколико се бавите приватним бизнисом, мораћете увести радикалне мере, па је могућ и прекид сарадње са дугогодишњим сарадницима.

Због тога сте врло напети и незадовољни. Сада вам се допада више особа и тренутно нисте у стању да донесете одлуку с ким желите трајнији однос.

Обратите пажњу на исхрану. Избаците масну, брзу храну.

Фото: Профимедиа

 

СТРЕЛАЦ

Стрелци имају врло оптимистичан став према послу, обавезама. Одликује их површност, а да тога нису свесни. Немају стрпљена да истрају, па им не треба поверавати озбиљне послове. Шармантни су и добро воде комуникацију, али често прекидају започето.

Нисте заљубљени, али ни заинтересовани за озбиљан однос. Слободу цените изнад свега. Сада вам одговара необавезан однос, чак и тајна веза. Већ вам се неко време допада особа са посла, која је заузета.

Мучи вас главобоља.

ЈАРАЦ

Јарчевима је врло важна сигурност, стабилност у финансијама. Како сте одговорни, никада не излазите са пословним предлогом, а да немате и резервни план уз себе. Ништа вас не може изненадити. Пословни партнер има утисак да пристајете на компромис, а све је то добро испланирана тактика.

Фото: Профимедиа

 

Емотивно, следи сусрет са бившом љубави, спознаћете да емоције нису престале. Сада сте врло осетљиви на хладноћу.

Глава, као и синуси су врло наглашени. Такође можете имати проблема са ноктима, кожом.

ВОДОЛИЈА

У овој недељи поведите рачуна о новцу, избегавајте примамљиве послове, лаку зараду, финансијске трансакције, јер можете бити преварени. Верујете у причу и тиме можете да увучете и друге у проблем. Проверите свој извор информација, немојте бити лаковерни.

Ово је одличан период за љубав. Уколико сте у вези, потпуно сте посвећени партнеру. Уколико сте слободни, очекујте нова љубавна дешавања. Сада сте склони претеривању, како у храни, тако и у пићу. Немојте претеривати, како не бисте отишли у другу крајност.

Фото: Профимедиа

 

РИБЕ

Очекујте врло успешну радну недељу. Послови и радни сусрети који су раније били одложени, сада се могу реализовати. Са сарадницима остварујете однос пун разумевања, истих потреба, размишљања, заједничких циљева. Ипак, ограничење постоји - финансијама.

Емотивно, склони сте маштању, али нисте спремни за озбиљан однос, нагињете флерту, паралелном односу.

Тајни однос вам у потпуности одговара, али пазите на здравље, јер лако можете зарадити неку преносиву, полну болест.