Pevačica Danijela Karić prvi put je progovorila o bivšoj snajki, njenom odnosu sa porodicom Karić, ali i razlogom za razvod od prvog muža Bojana Karića.

Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje- ispričala je Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

Sestra Bojana Karića istakla je da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje.

- Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

Danijela je takođe istakla da razume njihovu odluku da svako krene svojim putem, jer iza sebe i sama ima brak na koji je stavila tačku.

- Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude.

(Informer)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".