Певачица Данијела Карић први пут је проговорила о бившој снајки, њеном односу са породицом Карић, али и разлогом за развод од првог мужа Бојана Карића.

Она се свакако није удала за њега због пара, већ су се волели. Има девојака које желе да уђу у нашу породицу због новца, али Јелена није једна од тих. С њом сам се баш лепо слагала, била ми је једна од омиљених снајки. Карлеуша је приватно веома пристојна и фина особа, увек ми је указивала поштовање, немам ништа ружно да кажем о њој. О њој сам имала лепо мишљење и имам га и даље- испричала је Данијела Карић једном приликом за Информер.

Сестра Бојана Карића истакла је да многи чланови познате породице имају другачије мишљење од ње.

- Ми се као породица много волимо и држимо се заједно. Ипак, свако од нас има право на свој став и своје мишљење.

Данијела је такође истакла да разуме њихову одлуку да свако крене својим путем, јер иза себе и сама има брак на који је ставила тачку.

- Милиони људи се разведу, не видим ту ништа чудно. Очигледно нису били једно за друго, јер су пронашли срећу у новим браковима, она са Душком, он са Машом. Драго ми је што су обоје нашли свој пут и љубав. Превише се помпе дигло око њиховог односа без разлога. И ја сам била у браку, па се развела. Све је то за људе.

(Informer)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".