Ćerka naše poznate glumice Tanje Bošković (68), Lana Karaklajić mnogima je poznata, s obzirom da je krenula glumačkim putem svoje majke.

Foto: Predrag Mitić

 

Nasuprot tome, Tanjinog sina javnost nije do sada imala priliku da upozna. Đorđe Karaklajić, koji danas ima 32 godine, živi i radi u Americi, a njegov otac, reditelj Dejan Karaklajić, pre nekoliko meseci govorio je otvoreno o njegovom životu.

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi.  Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

- Snajka radi kao anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je otac Dejan.

(Alo)
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".