NJih dvoje venčali su se 1996. godine, brak je potrajao manje od četiri godine, a novinski izveštaj sa svadbe prenosimo u celosti:

Sudbonosno "da" Sara (23) i Nino (32) rekli su 2. marta u hotelu "Plana" u Pokajnici. Svatovi su krenuli iz Smederevske Palanke, tačnije iz Zlatiborske ulice, gde Nino živi u očevoj kući. Mlada se za ovu priliku smestila kod njegove sestre u centru grada. Hladno vreme, sneg i led podsetili su na prošlogodišnji kijamet kada su se venčali Ceca i Arkan. S tim što je prosidba Sare prošla bez pucanja. Dva metka opalio je kum Perica Zdravković i to je bilo sve!

Sara se, iščekujući mladoženju, povukla u sobu i zamolila da je ostave pet minuta samu. Ta želja je ispoštovana, ali uz šalu i strepnju da ne pobegne preko balkona. Naime, Sara je već jednom bila na pragu braka, ali je od prethodnog verenika pobegla! Kada se mladoženja konačno pojavio pohrlila mu je u susret, lepa i otmena nalik Žaklin Kenedi u mladim danima.

Foto: Arhiv Borbe

 

Brojni gosti, njih oko 300, veselili su se do svitanja. Neki su na to bili i prinuđeni jer su ostali zarobljeni ledom i snegom, pa nije moglo autom da se mrdne iz hotela. To je, naravno, išlo na ruku muzičarima, koji su bogato darivani. Temperaturu za "kićenje" digla je prvo Nada Topčagić. Tražeći da je puste da peva, dok je još "normalna", podigla je svatove i mladence na sto. Zaigrala je i kuma Nada Đuić, mlada balerina iz Beograda, njena tetka Beba uhvatila je "bidermajer", tako da je Dragana Mirković, koja ga je i te kako želela, ostala kratkih rukava. Pretendenti na mladenkino cveće bile su i Indira, Jami, Nela Bijanić, Marina, Aneta Farago...

Foto: Arhiv Borbe

 

Pošto je nedavna veridba Sare i Nina bila iznenađenje za mnoge, raspitali smo se za utiske roditelja. Ranko i Jadranka Marković su srećni što im je ćerka izabrala baš Nina za zeta, Ismet i Ziba se nadaju da će ljubav trajati bar sto godina, mada se mladenci bukvalno znaju tek par meseci.

Hit pesma na svadbi bila je "Malo pomalo", a pevalo se i "Hoću s tobom sinove". Da bi inicirala tako nešto, Sara je oko nogu vezala plavu podvezicu, koju je Nino sa zadovoljstvom skinuo. Zadovoljni su bili i njena braća Aleksandar i Boris, koji su je "prodali za hrpu novčanica. Kum Perica je insistirao na dinarima, zato što je ovo Srbija, a on pevačima naplaćuje pesme u dinarima! Mladići iz Fridrihshafena su posle te trgovine zakukali "eto, uzeše nam najlepšu devojku"!

Foto: Arhiv Borbe

 

U jednom trenutku su i mladenci zapevali.

Sara je uglavnom tercirala, dok je mladoženja, onako od srca i pravo iz duše, otpevao "čekam da mi dođeš kao sudbina"! U ovom slučaju sve je jasno - Sara i Nino su se našli kao da su se oduvek tražili. Ona lav, on jarac. Ona jaka i sklona eksponiranju, on uporan i strpljiv. Jedino što međusobnu komunikaciju povremeno naruši jeste Sarino nedovoljno poznavanje srpskog. Zbog toga što već dvadeset godina živi u Nemačkoj, Sara neke reči ne poznaje dobro. Tako je došlo i do njihove prve svađice, kada je Nino, maštajući o zajedničkoj budućnosti, rekao da ne voli jednoličnost. Sara se naljutila, misleći da on priznaje da nije u stanju da voli samo jednu ličnost! Upitala ga je zašto se onda ženi. Pa zato što je voli, odgovorio je, čudeći se! Elem, razjašnjenje da je pod jednoličnošću mladoženja mislio na monotoniju, dovelo je ponovo u sklad ovaj par, tako da su se posle toga usaglasili da im u životu ništa ne bude jednolično. Žele bar troje dece, a takođe i uspešne karijere. Jedno uz drugo snimiće još mnogo ploča. Da će tako sigurno biti, videlo se po kompletnom direktorsko-uredničkom prisustvu ekipe "Diskosa". S druge strane Sarina kuća "ZAM" nije imala svoje izaslanike. Došli su samo pevači Adam i Viki.

(Arhiv Borbe, TV Novosti, 06.03.1996.)