Њих двоје венчали су се 1996. године, брак је потрајао мање од четири године, а новински извештај са свадбе преносимо у целости:

Судбоносно "да" Сара (23) и Нино (32) рекли су 2. марта у хотелу "Плана" у Покајници. Сватови су кренули из Смедеревске Паланке, тачније из Златиборске улице, где Нино живи у очевој кући. Млада се за ову прилику сместила код његове сестре у центру града. Хладно време, снег и лед подсетили су на прошлогодишњи кијамет када су се венчали Цеца и Аркан. С тим што је просидба Саре прошла без пуцања. Два метка опалио је кум Перица Здравковић и то је било све!

Сара се, ишчекујући младожењу, повукла у собу и замолила да је оставе пет минута саму. Та жеља је испоштована, али уз шалу и стрепњу да не побегне преко балкона. Наиме, Сара је већ једном била на прагу брака, али је од претходног вереника побегла! Када се младожења коначно појавио похрлила му је у сусрет, лепа и отмена налик Жаклин Кенеди у младим данима.

Фото: Архив Борбе

 

Бројни гости, њих око 300, веселили су се до свитања. Неки су на то били и принуђени јер су остали заробљени ледом и снегом, па није могло аутом да се мрдне из хотела. То је, наравно, ишло на руку музичарима, који су богато даривани. Температуру за "кићење" дигла је прво Нада Топчагић. Тражећи да је пусте да пева, док је још "нормална", подигла је сватове и младенце на сто. Заиграла је и кума Нада Ђуић, млада балерина из Београда, њена тетка Беба ухватила је "бидермајер", тако да је Драгана Мирковић, која га је и те како желела, остала кратких рукава. Претенденти на младенкино цвеће биле су и Индира, Јами, Нела Бијанић, Марина, Анета Фараго...

Фото: Архив Борбе

 

Пошто је недавна веридба Саре и Нина била изненађење за многе, распитали смо се за утиске родитеља. Ранко и Јадранка Марковић су срећни што им је ћерка изабрала баш Нина за зета, Исмет и Зиба се надају да ће љубав трајати бар сто година, мада се младенци буквално знају тек пар месеци.

Хит песма на свадби била је "Мало помало", а певало се и "Хоћу с тобом синове". Да би иницирала тако нешто, Сара је око ногу везала плаву подвезицу, коју је Нино са задовољством скинуо. Задовољни су били и њена браћа Александар и Борис, који су је "продали за хрпу новчаница. Кум Перица је инсистирао на динарима, зато што је ово Србија, а он певачима наплаћује песме у динарима! Младићи из Фридрихсхафена су после те трговине закукали "ето, узеше нам најлепшу девојку"!

Фото: Архив Борбе

 

У једном тренутку су и младенци запевали.

Сара је углавном терцирала, док је младожења, онако од срца и право из душе, отпевао "чекам да ми дођеш као судбина"! У овом случају све је јасно - Сара и Нино су се нашли као да су се одувек тражили. Она лав, он јарац. Она јака и склона експонирању, он упоран и стрпљив. Једино што међусобну комуникацију повремено наруши јесте Сарино недовољно познавање српског. Због тога што већ двадесет година живи у Немачкој, Сара неке речи не познаје добро. Тако је дошло и до њихове прве свађице, када је Нино, маштајући о заједничкој будућности, рекао да не воли једноличност. Сара се наљутила, мислећи да он признаје да није у стању да воли само једну личност! Упитала га је зашто се онда жени. Па зато што је воли, одговорио је, чудећи се! Елем, разјашњење да је под једноличношћу младожења мислио на монотонију, довело је поново у склад овај пар, тако да су се после тога усагласили да им у животу ништа не буде једнолично. Желе бар троје деце, а такође и успешне каријере. Једно уз друго снимиће још много плоча. Да ће тако сигурно бити, видело се по комплетном директорско-уредничком присуству екипе "Дискоса". С друге стране Сарина кућа "ЗАМ" није имала своје изасланике. Дошли су само певачи Адам и Вики.

(Архив Борбе, ТВ Новости, 06.03.1996.)