Saša je vrlo brzo počeo da važi za velikog obožavaoca tehno muzike. Kupio je londonski dabl-deker, a autobus je preuredio u kafe. Tada su u srpskim medijima počele tvrdnje kako obožava Snežanu Đurišić, ali Đani je to demantovao, navodeći da je čuo samo za Šabana Šaulića.

Bolton dolazi iz Partizana, ali ne provodi u njemu mnogo vremena. Ubrzo potpisuje za Aston Vilu. Navijači Boltona ga pamte po pobedi u derbiju protiv Arsenala, ali i prelepog gola protiv Čelsija.

Foto: Arhiva Borbe

 

''Saša se u Londonu za kratko vreme afirmisao kao veliki poklonik i poznavalac tehno muzike. Kupovinom tradicionalnog londonskog, crvenog dabl-dekera, koji je preuredio u kafe, osvojio je lokalnu mladež. Ipak, pre nekoliko godina u domaćoj štampi pojavila se njegova izjava: ''Obožavam Snežanu Đuršić i ne mogu da prežalim što je i ona otišla iz Juge.''
-Jeftin trač! Nemam pojma ko je Snežana Đurišić! Od narodnih pevača čuo sam samo za Šabana Šaulića, jer sam dobar sa njim.
Igračima Boltona delili ste fotografije Jelene Karleuše.
-Komplet slika mi je dao neki prijatelj iz Beograda, a pošto mi nisu bile potrebne koristio sam ih u svrhu razonode neiživljenih engleskih provincijalaca. Toliko su se naložili da je i Skaj njuz priredio reportažu o tome.'' (Nedeljni Telegraf 8.3.2000.)