On je tada za "Ekspres" izjavio: 

- Jedna stvar mi, međutim, nije jasna, u nekoliko vaših tekstova javno me optužujete za ubistvo, detaljno opisujete kako je ,,izvesni Miša iz Frankfurta" preneo Kneletovom dobrom drugu Goranu Vukoviću, označite me kao logičnog ubicu zbog te pretpostavkje, a posle u istom broju, na istoj strani, ali u nekoliko redova vašim čitaocima, među koje i ja spadam, objavite kako optužnica ,,protiv Cvjetinovića" nije podignuta i da uloga ,,izvesnog mladića iz Nemačke" nije do kraja osvetljena. Postoje indicije, tvrdite i to u ta četiri reda da je Knele mogao stradati ,,od druge ruke" na šta upućuju i neki detalji, čija pozadina nije do kraja rasvetljena. Čemu onda insinuacije i provokativni naslovi za moje ime ,,Trampa plaćena glavom" itd. Ja ne demantujem susret sa Kneletom tokom tog tragičnog 28. oktobra u beogradskom hotelu ,,Hajat" niti to da je njega došlo oko 21 čas. Sastali smo se, razgovarao sam sa Kneletom, i sa živim se rastao. Šta se u međuvremenu do 23 časa dogodilo u sobi 331, ja ne znam. 
Ko je ta ,,druga ruka" koju pominje vaš list, da li su to ljudi gazda Jezde Vasiljevića, koga je pokojni Knele navodno uznemiravao na Svetom Stefanu, na crnogorskom primorju, ili beogradska milicija koju opet, prema vašoj verziji optužuje Kneletov otac BUca Knežević, - stvarno ne znam. Meni preostaje samo da i sam postavim jedno pitanje - može li je Miodrag Cvjetinović obeležiti kao mogući Kneletov ubica, na osnovu samo jednog nedorečenog podatka, da posle 28. oktobra više nisam viđen u Beogradu i Jugoslaviji. 
Nisam ubio Kneleta, niti sam Kneletovom krvlju u sobi 331 na ogledalu u sobi napisao broj jedan, naznačavajući da je pokojni Knežević prvi na spisku za nekakvu odmazdu! 

Cvjetinović je ubijen nakon davanja ove izjave, a do današnjeg dana, niko nije osuđen za Kneletovo ubistvo niti je poznato koja je verzija ubistva istinita. (Arhiva Borbe: Ekspres 14.1.1995.)