Он је тада за "Експрес" изјавио: 

- Једна ствар ми, међутим, није јасна, у неколико ваших текстова јавно ме оптужујете за убиство, детаљно описујете како је ,,извесни Миша из Франкфурта" пренео Кнелетовом добром другу Горану Вуковићу, означите ме као логичног убицу због те претпоставкје, а после у истом броју, на истој страни, али у неколико редова вашим читаоцима, међу које и ја спадам, објавите како оптужница ,,против Цвјетиновића" није подигнута и да улога ,,извесног младића из Немачке" није до краја осветљена. Постоје индиције, тврдите и то у та четири реда да је Кнеле могао страдати ,,од друге руке" на шта упућују и неки детаљи, чија позадина није до краја расветљена. Чему онда инсинуације и провокативни наслови за моје име ,,Трампа плаћена главом" итд. Ја не демантујем сусрет са Кнелетом током тог трагичног 28. октобра у београдском хотелу ,,Хајат" нити то да је њега дошло око 21 час. Састали смо се, разговарао сам са Кнелетом, и са живим се растао. Шта се у међувремену до 23 часа догодило у соби 331, ја не знам. 
Ко је та ,,друга рука" коју помиње ваш лист, да ли су то људи газда Језде Васиљевића, кога је покојни Кнеле наводно узнемиравао на Светом Стефану, на црногорском приморју, или београдска милиција коју опет, према вашој верзији оптужује Кнелетов отац БУца Кнежевић, - стварно не знам. Мени преостаје само да и сам поставим једно питање - може ли је Миодраг Цвјетиновић обележити као могући Кнелетов убица, на основу само једног недореченог податка, да после 28. октобра више нисам виђен у Београду и Југославији. 
Нисам убио Кнелета, нити сам Кнелетовом крвљу у соби 331 на огледалу у соби написао број један, назначавајући да је покојни Кнежевић први на списку за некакву одмазду! 

Цвјетиновић је убијен након давања ове изјаве, а до данашњег дана, нико није осуђен за Кнелетово убиство нити је познато која је верзија убиства истинита. (Архива Борбе: Експрес 14.1.1995.)