Indigo plava

Ova prepoznatljiva nijansa plave dobila je svoje mesto na modnim pistama. Haljine, jakne i, naravno, pantalone izgledaju sjajno u ovoj boji za koju se veruje da podstiče i veći nivo koncentracije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEARL GEORGE (@pearl_botho)

Maslinasto zelena 

Svakodnevne ključne komade jesenje garderobe maslinasto zelena nijansa podiže na viši nivo. Radi se o nijansi koja će se dobro uklopiti u ostatak vaše garderobe. Bez obzira na to da li ćete odabrati sako, kaput, džemper ili haljinu u ovoj boji, nećete pogrešiti.

Smeđa

Smeđa boja biće pun pogodak ove jeseni. Jakne, haljine i džempere lako možete kombinovati sa svojim postojećim smeđim dodacima.

Crvena

Ova primarna boja prilagodljiva je svakom, pa tako i minimalističkom ormaru. Lako može postati deo svačije garderobe, ali iako će je mnogi povezivati s prolećem, sjajno se uklapa u jesenje kombinacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SD-Fashion (@sdfashioncz)

 

Fuksija

Boja fuksije oživiće svaku kombinaciju. Ublažiti je možete spajanjem s neutralnim tonovima, kao što su siva ili boja slonovače. Ova odvažna boja definitivno je jedna od onih koja će vas ove jeseni lansirati u centar pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sin Brand (@sin.brand.dress)

Pastelno ljubičasta

Kada smo već kod boje fuksije, ove jeseni nosiće se i pastelno ljubičasta, koja će na stranu izgurati čak i popularne pastelne ružičaste nijanse. Bilo koji odevni komad ili modni dodatak u ovoj boji biće pun pogodak za jesen pred nama.

Srebrna

Ove jeseni odevne komade u srebrnoj boji ne morate čuvati samo za posebne događaje. Modni kritičari tvrde da će ova boja biti deo svakodnevne kombinacije. Plisirane suknje i sakoi u srebrnim nijansama mogu biti komadi kojima ćete dati cjaj svojim kombinacijama.