NJen garderober bio je ispunjen elegantnim kompletima, ali i odećom koja je danas neizostavni deo "kežual" varijanti poput običnih majica, farmerki i sakoa u interesantnim bojama i dezenima. Svaku odevnu kombinaciju Dajana bi uprkos svojoj kraljevskoj tituli ponela elegantno, damski i sa stavom, kako priliči jednoj ženi koja se itekako razumela u modne trendove.

Podsetićemo se nekoliko najupečetljivijih outfita princeze.

 

 

Za događaje u službi kraljevstva, Dajana je birala damska odela sačinjena od suknji uz telo i elegantnih, kratko sečenih sakoa. Ovakve stilske kombinacije često bi upotpunjavala naočarima.

 

 

Princeza svoju vitku figuru nije skrivala od očiju javnosti. Ipak, i u tome je bila vrlo odmerena. Kada bi odlučila da pokaže svoje vitke noge, radila je to sa ukusom. Volela je jarke boje, a naročito ljubičastu koja važi za kraljevsku nijansu. Jednostavan kroj haljina kombinovala je sa interesantnim sandalama i torbama.

 

 

Kada su svakodnevne obaveze u pitanju, princeza je najradije birala udobnost farmerki. Dajana ih je uparivala sa oversize sakoima, baletankama i jednostavnim, belim majicama. Danas ovakav outfit možemo videti na svim cavremenim ženama koje prate modne stilove.

 

 

Lejdi Di bila je poznata po odmerenosti i minimalističkom stilu, pa su takve bile i njene elegantne kombinacije. Odlučivala se za svedenost sa odmerenom dozom "provokacije", kakva je bila i njena čuvena "osvetnička haljina", koja je jedan od najkomentarisanijih komada odeće ikada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DisrupDiva (@disrupdiva)

 

Modni dodatak kom je princeza, kao i većina kraljevske porodice, bila verna je - šešir. Haljine ili odela volela je da uskadi sa interesantnim aksesoarom na glavi.

 

 

Iako Kejt Midlton i Megan Markl predstavljaju modne ikone današnjice kada je kraljevska porodica u pitanju, svetski mediji se slažu da  određene kombinacije princeze Dajane niko nikada neće nadmašiti.