Gotovo deset godina zajedno sa suprugom Nikolajem uspešno upravlja istoimenim brendom, lansiranim 2012. u Silver Lejku. Uspeh u modernom svetu brzu su ostvarili, a usledilo je otvaranje prodajnih mesta u celom svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

S obzirom na skorašnju proslavu decetogodišnjice od osnivanja brenda, Anine je za "Vogue" otkrila nekoliko modnih tajnih i podelila po neki savet.

Anine u svojoj kolekciji objedinjuje modne komade namenjene zaposlenim ženama i majkama koje dan vode u pokretu i brojnim obavezama. Linije su vrlo elegantne, ali ne previše komplikovane, a odeća pruža neverovatnu udobnost i slobodu kretanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

- Kada sam pokrenula svoj modni brend želja mi je bila da pojedinostavim modu. Često moderne kuće stvaraju komade koje su previše komplikovane, previše usklađene sa trendovima koji odlično izgledaju na pisti ali u stvarnom životu su nenosivi. Moj brend predstavlja lako nosivu odeću, vrlo prilagodljivu i sa bezvremenskim dizajnom - izjavila je Anine za "Vogue".

Anine je brend pokrenula zajedno sa suprugom Nikolaijem, a od početnih veb prodavnica, vrlo brzo su došle do otvaranja fizičkih prodavnica.

- Malo po malo, sve je više ljudi tražilo da dođe u našu garažu da isproba odeću, ali tada smo mogli da priuštimo da zaposlimo jednu osobu dok sada imamo prodavnice širom sveta od Pariza, NJujorka, Sidneja pa do Londona - kaže Anine i dodaje kako je posebno bila ponosna na otvorene prodavnice u Parizu koja je ujedno i prestonica mode - izjavila je kreatorka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Anine u svojim kreacijama kombinuju različite elemente, a velika inspiracija joj j pružila svoju baku. 

- Kad sam bila devojčica posmatrala sam bakin ormar. Bila je jako šik. Ona je bila iz Brazila, ali je živela u Danskoj. Volela sam njen nakit i odeću. Obožavala je dezene i boje, a najviše se oblačila za sebe. Meni je jako inspirisala - kaže Anine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Dizajnerka kaže kako za dobar stil ne treba puno, a modni komad u kojem se uvek isplati uložiti je dobar sako jer je nosiv gotovo sa svime - preko dana sa farmericama i patikama, uveče kožnim pantalonama, štiklama i lepom torbicom.

Prema rečima Anine pet komada koje se uvek isplati imati u ormaru su:

  • Sako
  • Bela majica
  • Framerice u kojima se jako dobro osećate
  • Predimenzionirana "muška" majica
  • Par papuča nosive u dnevnim i večernjim kombinacijama
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Anine je takođe otkrila razlike u stilu između Amerikanki, Francuskinja i Dankinja.

- Francuskinje su jako elegantne, imaju bezvremenski stil koji ne izgleda kao da zahteva puno truda. Sviđa mi se kako se oblače. Amerikanke, posebno one iz Los Anđelesa, više su u rok i kul stilu. Neguju dečački stil. Danski stil je veoma jednostavan, dok u Los Anđelesu vlada rokenrol. Volim američki stil, taj vintidž duh inspirisan lokalnom muzičkom scenom i snimljenim filmovima. Volim da kombinujem dva elementa: bezvremensko, s više rok stila - kaže Anine.

(Stil)