Značajnu ulogu u filmu, kao i u Tominom životu, igra pevačica Silvana Armenulić, te je bilo neizostavno da se u ovom ostvarenju pojavi i lik njenog supruga, tenisera Radmila Armenulića. Zanimljivo je da je ovu ulogu tumačio sin glumačke legende Voje Brajovića - Vukota Brajović, mada njemu gluma nije primarno zanimanje.

Vukota je foto model, i važi za jednog najboljih "frajera" u Beogradu. Zahvaljujući poslu dosta putuje, te redovno posećuje atraktivne destinacije kao što su Rim, Pariz ili Sen Trope...

Vukota, i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, deca su iz prvog braka Voje Brajovića. NJihovu majku LJiljanu, glumac je još u dečačkim danima upoznao u Valjevu, gde su živeli u neposrednom komšiluku. O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.

Inače, bivši Silvanin suprug, Radmilo Armenulić, nije bio oduševljen time kako su on i pevačica u "Tomi" predstavljeni.

- Pre svega moram da kažem da su glumci jako dobro odigrali - izjavio je nekadašnji teniski as. - Međutim, video sam događaje koji nisu postojali. Pre svega, Silvana nikad nije govorila bosanskim akcentom. To možete proveriti na internetu, gde postoji snimak njenog intervjua koji je dala medijima.

Komentarišući kako su likovi napisani, Armenulić je rekao:

- Tu sam se tek iskidao od smeha. Nema veze sa mnom. Ispalo je kao da sam ja Silvanin sin. Takođe, svi su niži od Tome, a u stvarnom životu on je bio vrlo nizak čovek.

Foto: Nebojša Paraušić/Jutjub printskrin/Željko Joksimović

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".