Gordana Zdravković pretpostavlja da je njen suprug bio zaljubljen u Silvanu Armenulić, ali to nikada nikome nije rekao. Ili, barem, niko nije priznao da mu je Toma o tome govorio.

- Među njima je postojalo veliko prijateljstvo, ali ona je za njega bila nedostižna. Verujem da nikada nije imao hrabrosti ni da joj kaže da je voli - rekla je Tomina poslednja supruga nakon što je premijerno pogledala film o pokojnom suprugu.

U filmu, Toma navodno pada na kolena i potpuno se oduzima u momentu kada sazna za vest da je Silvana poginula.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Goca je otkrila ko mu je to javio i kako je stvarno reagovao.

- Kada je poginula, bio je očajan. Sećam se da nam je Lepa Lukić to javila. Nikada ga takvog nisam videla, toliko tužnog... - priznala je Gordana.

- Nije mogao da shvati da je više nema. Oni jesu imali jednu specifičnu vezu, u svakom slučaju bile su u pitanju emocije - kazala je.

- Život sa Tomom nije bio lak, ali nije bilo ni teško. U početku je bilo veoma konfuzno. Imala sam 25 godina kada smo se upoznali, a on je bio 12 godina stariji. Bio je oformljena ličnost i morala sam to da prihvatim. Nisam htela da ga menjam. Morala sam da se uklopim u njegov život. On je bio čovek koji je jako malo pričao, morala sam sama da dolazim do rešenja i saznanja šta voli i šta ne voli - ispričala je Gordana u "Uranku".

- Govorio bi mi: "Nemoj da čekaš da nešto završiš da bi živela, živi svakog trenutka!" - prisetila se tada Tomina udovica.

Foto: Arhiva Novosti, Jutjub printskrin/Blic

 

 

- Pre mene je imao tri braka i on nije trpeo da mu neko govori šta može, a šta ne može. Bio je impulsivan, kada je nešto hteo - morao je to da uradi. U meni je našao ženu koja može da ga razume, bila sam mu mirna luka. Smatrala sam da treba da živi svaki dan najbolje što može, jer kada smo se upoznali već je bio bolestan. Nikada mu ništa nisam zamerila, pratila sam ga u svemu. Voleo je ljude mnogo, napisao je pesmu „Voleo bih da zagrlim sve nesretne ovog sveta“. Pored mene je mogao i da se zaljubi. Kažem mu: Ako imaš neku muku, ako si se zaljubio, daj da rešimo problem.

- Nikada ga nisam pitala zašto je potrošio novac, gde je bio, šta je radio. Za njega bi to bilo opterećenje. Rekao mi je jednom: "Hoćeš li me pitati gde sam bio tri dana?" A ja mu kažem: "Je l ti bilo lepo?" On kaže: "Jeste", a ja: "To je važno, da ti je bilo lepo" - ispričala je Gordana kako je izgledao njihov zajednički život.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".