Prošle nedelje obeleženo je 45 godina od smrti vanserijske pevačice Silvane Armenulić, koja je život izgubila u saobraćajnoj nesreći. 

Silvana je za sobom ostavila neizbrisiv trag u muzici, ali i u srcima ljudi koji su je voleli, poput Radmila Armenulić, njenog supruga, ali i njene majke i sestre Dine Bajraktarević Nikolić.

Foto: V. Danilov

 

 

Prošle godine Dina emotivno je govorila o Silvani, te je navela da bi pevačica danas najviše bilo žao što je poginula kao još uvek zvanično supruga čoveka od kojeg je silno želela da se razvede.

- Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom - rekla je Dina ranije za "Story".

(Story)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".