On se u emisiji dotakao smrti devojčice Tijane Jurić, a na njegove reči, čak ni voditelj Srđan Predojević nije ostao ravnodušan.

- Igor Jurić je čovek kojem je ćerka ubijena, a nije sebe nekad pitao zašto dete od 15 godina u 11 sati u šorčiću izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole - rekao je Popović u emisiji "Vesti".

Voditelj je zaćutao, pokušavajući da dođe sebi, a potom je upitao Popovića da li je siguran u to što je izgovorio i da li smatra da je njegova izjava prikladna.

Bvši šef odseka je odmah izjavio:

- Da, siguran sam. Da, prikladno je. Nekad neko pere saveset preko nekih priča. Jeste, prikladno je - rekao je Popović.

Nakon ove sramne izjave, ubrzo se na društvenim mrežama oglasio i Igor Jurić, koji je uz snimak napisao:

- Ovo je Žarko Popović, bivši šef odseka za krvne delikte. Ovo je čovek koji je vodio računa o bezbednosti građana. Čovek koji na ovaj način govori o jednom mrtvom detetu. Pitamo se zašto #nijeprijavila? Ne pitajte više nikad. Ovo je odgovor. I džabe šaljete svoje pse na mene.

Mnogi korisnici društvenih mreža burno su reagovali i oštro osudili ovakav komentar Popovića.

"Da li je moguće da iko ovako nešto pomisli, a ne izgovori naglas...", "Katastrofa! Bezosećajno ljudsko dno", "Kakav (ne) čovek moraš biti da ovo izgovoriš", "Da li je moguće da ovaj čovek OVO izgovara?", komentarisali su mnogi, a na sve nije ostala imuna ni glumica Jelisaveta Orašanin koja je napisala: "Bože me sakloni šta reče budala!".

Da podsetimo, Tijana Jurić (15) ubijena je u noći između 25. i 26. jula pre sedam godina, a 12 dana njena porodica živela je u nadi da je živa. Ipak, 7. avgusta Tijanino telo pronađeno na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".