Teodora je u Švedskoj, a Čorba se uselio u "belu kuću". NJegovom ulasku prethodio je ulazak starlete Maje Marinković koja je rekla da je sa Milanom u oktobru ponovo imala s*ksualni odnos na jednu noć. Bila je i jako zabrinuta jer je postojala mogućnost da je u drugom stanju i da bi dete moglo da bude njegovo, ali to je ipak bila lažna uzbuna. Uz sve to, okolnosti pod kojima su Teodora i Milan raskinuli ostale su nejasne i nerazjašnjene.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Tea i Čorba su u dva navrata bili u vezi. Prvi put veoma kratko, i to pre nego su se ponovo našli u rijalitiju - počinje da priča drugarica bivše zadrugarke, i dodaje:

- Tokom njihovog prvog zabavljanja Čorba je pokazivao ozbiljne izlive ljubomore, što je Teu prilično opterećivalo. Kontrolisao ju je, branio joj je da izlazi sa drugaricama, uzimao joj i telefon kako bi pronašao nešto sumnjivo i kompromitujuće. Ona je tada spremala svoj prvi singl, snimila je atraktivan spot, a Milan je sve to teško podnosio. Uz sve to, bili su i fizički udaljeni jer ona živi na relaciji Švedska - Srbija. Ta situacija je samo dodatno potpirivala Čorbinu nesigurnost i raskid je bio jedino rešenje.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Pomirenje je, kako kaže izvor, došlo spontano kada su se ponovo sreli u "Zadruzi" i shvatili da među njima postoje emocije koje se nisu ugasile.

- Prostor imaginarijuma ih je zbližio i evocirao uspomene. Tu su se sreli posle dužeg vremena pa su se ponovo smuvali. Tea je bla ubeđena da se on promenio, pa su i nakon izlaska ostali u vezi, planirali su i zajednički posao, ali tokom jeseni upali su u još veću krizu nego prvi put - otkriva izvor.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Čorba je odjednom počeo da omalovažava Teodoru. Govorio joj je da je bez njega niko i ništa, vređao i na sve načine diskreditovao njen rad uprkos tome što je iskoristio njen talenat i poznanstva kako bi snimili duet i spot. Epiteti kao što su kurva, drolja i ništarija bili su nezaobilazni u njegovom obraćanju. Verbalno nasilje je bilo žestoko pa je Tea smogla snage da raskine i neko duže vreme ostane u Švedskoj. Sada je tamo i oporavlja se od toksične veze u kojoj je bila - završava izvor za "Alo".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".