Теодора је у Шведској, а Чорба се уселио у "белу кућу". Његовом уласку претходио је улазак старлете Маје Маринковић која је рекла да је са Миланом у октобру поново имала с*ксуални однос на једну ноћ. Била је и јако забринута јер је постојала могућност да је у другом стању и да би дете могло да буде његово, али то је ипак била лажна узбуна. Уз све то, околности под којима су Теодора и Милан раскинули остале су нејасне и неразјашњене.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Теа и Чорба су у два наврата били у вези. Први пут веома кратко, и то пре него су се поново нашли у ријалитију - почиње да прича другарица бивше задругарке, и додаје:

- Током њиховог првог забављања Чорба је показивао озбиљне изливе љубоморе, што је Теу прилично оптерећивало. Контролисао ју је, бранио јој је да излази са другарицама, узимао јој и телефон како би пронашао нешто сумњиво и компромитујуће. Она је тада спремала свој први сингл, снимила је атрактиван спот, а Милан је све то тешко подносио. Уз све то, били су и физички удаљени јер она живи на релацији Шведска - Србија. Та ситуација је само додатно потпиривала Чорбину несигурност и раскид је био једино решење.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Помирење је, како каже извор, дошло спонтано када су се поново срели у "Задрузи" и схватили да међу њима постоје емоције које се нису угасиле.

- Простор имагинаријума их је зближио и евоцирао успомене. Ту су се срели после дужег времена па су се поново смували. Теа је бла убеђена да се он променио, па су и након изласка остали у вези, планирали су и заједнички посао, али током јесени упали су у још већу кризу него први пут - открива извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Чорба је одједном почео да омаловажава Теодору. Говорио јој је да је без њега нико и ништа, вређао и на све начине дискредитовао њен рад упркос томе што је искористио њен таленат и познанства како би снимили дует и спот. Епитети као што су курва, дроља и ништарија били су незаобилазни у његовом обраћању. Вербално насиље је било жестоко па је Теа смогла снаге да раскине и неко дуже време остане у Шведској. Сада је тамо и опоравља се од токсичне везе у којој је била - завршава извор за "Ало".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".