БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић данас је у селу Сеништа поручио в.д. директору ЕПС Милораду Грчићу да до Нове године стабилизује ствари, а онда "да ради нешто друго".

- Грчићу, што ми ниси јавио да си имао мањи пожар на Б1? Није питање што сте решили, него што ми ниси јавио? Ја то не треба да чујем из Безбедносне информативне агенције, већ то треба да чујем од тебе! А не да добијам у јутарњем извештају!

- Да ме не оптерећујеш? Добро... И зато не гасиш А5 још, иако угља нема довољно? Је л стиже ово што смо узели? То је важно.

- Ја мислим да до Нове године ти то стабилизујеш, а онда Мићо нешто друго да радиш... - рекао је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић борави данас и сутра у Златиборском и Рашком округу.

Вучић обилази обновљену школу "Живко Љујић", обавиће састанак у Општини Сјеница, као и потписивање споразума са представницима компаније ЦРБЦ.

Реконструкцију школе која је изграђена давне 1976. године и у којој осим текућег одржавања ништа друго није урађено финансирала је држава. У њену санацију, прву после 45 година уложено је пола милијарде динара, те је школа прилагођена потребама савременог школовања. У оквиру школске зграде урађен је и затворени базен, сви кабинети опремљени су модерним намештајем и потребним училима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".