BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u selu Seništa poručio v.d. direktoru EPS Miloradu Grčiću da do Nove godine stabilizuje stvari, a onda "da radi nešto drugo".

- Grčiću, što mi nisi javio da si imao manji požar na B1? Nije pitanje što ste rešili, nego što mi nisi javio? Ja to ne treba da čujem iz Bezbednosne informativne agencije, već to treba da čujem od tebe! A ne da dobijam u jutarnjem izveštaju!

- Da me ne opterećuješ? Dobro... I zato ne gasiš A5 još, iako uglja nema dovoljno? Je l stiže ovo što smo uzeli? To je važno.

- Ja mislim da do Nove godine ti to stabilizuješ, a onda Mićo nešto drugo da radiš... - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas i sutra u Zlatiborskom i Raškom okrugu.

Vučić obilazi obnovljenu školu "Živko LJujić", obaviće sastanak u Opštini Sjenica, kao i potpisivanje sporazuma sa predstavnicima kompanije CRBC.

Rekonstrukciju škole koja je izgrađena davne 1976. godine i u kojoj osim tekućeg održavanja ništa drugo nije urađeno finansirala je država. U njenu sanaciju, prvu posle 45 godina uloženo je pola milijarde dinara, te je škola prilagođena potrebama savremenog školovanja. U okviru školske zgrade urađen je i zatvoreni bazen, svi kabineti opremljeni su modernim nameštajem i potrebnim učilima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".