- Жири је био велик. Око двадесет људи из разних области. То је већ један велики комплимент, када вас такав жири изабере да добијете награду. То је једна прича. Друга је прича што није у питању професија, већ личност, и то се награђује. Професија плус то у шта си се изградио, у какво људско биће, у каквог човека, какви су твоји погледи на свет, ставови у животу, односи са људима. Све то кад се сабере формира једну личност. Једна од најинтересантнијих награда је управо ова - каже Цеца Бојковић.

На питање ко је по њеном мишљењу изузетна жена, Цеца одговара:

- Има много изузетних жена. Неке бих сигурно изоставила. У мом приватном животу, то су моје пријатељице.

Фото: ТВ Новости

 

Према њеним речима изузетност не треба да се мења, зато је и аутентична.

- Укуси су другачији, мода је другачија. Суштина изузетности у позитивном смислу је остала заувек иста. Између осталог то подразумева и етички профил личности - наглашава она.

Она истиче да ће 2021. памтити и даље по корони.

- Има лепих тренутака наравно. Драго ми је да је позориште почело да ради, да су се глумци вратили, да се публика вратила у позориште и то је заиста мир. Ми се бавимо овим послом, то је наш живот. Ми стварамо лепши, бољи свет и онда и живимо у томе - рекла је Цеца, која је нагласила да нема неостварених жеља.


- Мени је најдраже позориште које ми причињава највеће задовољство. Тај контакт са публиком је незаменљив. Моја основна љубав и опредељење је позориште. Остајем верна томе. Наравно, гостујем и на телевизији, снимам филмове - рекла је она.

Фото: ТВ Новости

 

На питање коју улогу сматра својом највећом улогом, Светлана каже:

- Не могу да издвојим једну, има их сигурно седам, осам до десет. Највише сам волела да играм “Мадам Сан Жен” у Народном позоришту, “Елизабету од Енглеске” у Атељеу, “Пучина” у Југословенском драмском позоришту.

Желим пре свега здравље


Цеца нам је открила да жели да се одмори за празничне дане и то повучено, а само једну жељу има.


- Гледаоцима желим добро здравље, расположење и да нам следећа година однесе ову корону - истакла је она.

(Блиц)