Страст према женама јавила му се још са 17 година, када је почео да свира. У раним двадесетим упловио је у везу са јавности непознатом Јасенком, а из те љубави се родила његова кћерка Жељка, о којој се јако мало зна.

Фото: Танјуг/Ђорђе Јовановић

 

 

Некадашњи фронтмен групе Бијело дугме Горан Бреговић са ванбрачном кћерком данас је у сјајним односима. Жељка се не експонира у медијима, ту и тамо нешто објави на друштвеним мрежама.

Кад је посљедњи пут објавила фотографију себе на Фацебооку пријатељи су јој коментирали како изгледа лепо и поручили јој да је време да "нађе неког Босанца". Бреговићева кћерка је коментарисала како "у љубав још увек верује, а у брак мало мање".

 

 

Жељка Бреговић је завршила факултет дизајна, а годинама живи у Бечу. Судећи према објавама, једна од њене две кћерке је повукла гене на деда Горана, будући да свира клавир.

Поред ње, славни музичар са супругом Џенаном има три кћерке, Лулу, Ему и Лолу.

 

 

- Моја деца, када су била мала, она су у време Бајрама били муслимани јер су се тада добијали поклони, а за време Божића и Ускрса су били хиршћани, јер су и тада поклоне добијали. Сада више не знам што славе. Мислим да је само средња, која је сада у пубертету - будиста. То ми, наравно, не смета. Моја деца ће бити Французи, премда воле долазити у наше крајеве - изјавио је својевремено Бреговић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".