Њујоршка певачица Лиса Џентајл признала је како се све догодило након што јој је глумац понудио превоз кући из једног ресторана преноси "НПР".

- Када смо дошли испред зграде, питао је да ли може да уђе. Након што сам му рекла да немам чиме да га понудим рекао је да је то океј, да само жели да види где живим - рекла је Лиса.

Фото: Профимедиа

 

 

Када су ушли у стан насрнуо је на њу и постајао све агресивнији.

- Покушала сам да га зауставим, али није се дао. Присиљавао ме да га дирам - истакла је Лиса која је на крају једва успела да га одгурне.

Глумац је затим називао разним погрдним именима, а запретио јој је да ће, ако иком каже, унишити њену каријеру.

- Бојала сам се да било шта урадим. Он је угледан човек, врло лако је могао да ми уништи живот - рекла је Лиса.

 

 

Певачица је Криса први пут упознала 1998. у истом ресторану.

- Био је ту стални гост и добар пријатељ власника. Често сам га виђала јер сам и сама ту долазила с пријатељима и породицом - рекла је.

На овај потез одлучила се након што су се јавиле и друге жртве.

- Мислим да све заслужујемо тренутак на суду с господином Нотом - изјавила је Лиса.

Подсећамо, откако су кренуле оптужбе за с*ксуално злостављање, Крису су се затворила многа врата. Иако је све негирао, глумац је добио отказ у серији, повучена је његова реклама те је изгубио милионске пројекте.

 

 

Поред четири жртве, у јавност је испливала и забрана приласка из 1995. године, коју је затражила његова бивша девојка Беверли Џонсон. Његову супругу све је веома потресло па је одлучила на неко време да се удаљи од њега, а злостављане жене подржале су и Крисове колегинице са сета серије "Секс и град".

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".