Певачица је открила да ово није први пут да се суочава са оваквом ситуацијом. Овога пута је одлучила да случај пријави полицији те се нада да ће они утврдити идентитет особе која је овога пута одлучила да је прати и уходи.

Фото: Душан Мишић

 

- Нажалост, ово је други пут да ми је постављен уређај за праћење испод аута. Овога пута је позвана полиција, преузели су уређај и надам се да ћу сазнати ко је то урадио - рекла је за "Ало" певачица, која није желела да открива детаље овог случаја.

Међутим, извор близак Маји открио је да је она пре пар година прошла кроз исту агонију, због чега је сада у додатном страху.

- Маја је јака жена, али није јој било свеједно када је сазнала да јој је неко уградио уређај за праћење у аутомобил. Она је за то сазнала сасвим случајно, када је свој „мерцедес“ одвезла у ауто-сервис. Приликом прегледа аутомобила механичар је видео уређај и одмах јој јавио. Маја се буквално скаменила када је то чула. Почела је да се тресе - рекао је на самом почетку наш саговорник који истиче да је њен страх сада још већи због претходног искуства.

- Пре око пет година јој се десила иста ситуација. Тада случај није пријавила полицији, никада се није установило ко ју је уходио. Управо због тога се успаничила јер је схватила да јој се опет дешава иста ствар, као и чињеница да постоји могућност да је у питању иста особа. Одмах су почела да јој се нижу питања - ко је поставио уређај, колико дуго је прате… Није лако пролазити кроз те ствари, нарочито ако узмемо у обзир чињеницу да Маја има две ћерке због којих такође стрепи. Због свега тога је одлучила да случај пријави полицији - открива извор.

- Поднела је пријаву, предала је надлежним органима уређај, дала изјаву, и сада чека да се даљом истрагом установи коме је стизао сигнал са тог уређаја. На тај начин би требало да се сазна ко ју је пратио, али нажалост, то може да потраје. Не зна се да ли иза свега стоји неки опседнути фан, манијак, или неко њој близак. Она се узда у полицију и нада се да ће овој агонији кроз коју тренутно пролази ускоро доћи крај - закључио је саговорник.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".