Иван Босиљчић и Јелена Томашевић, који су у браку читаву деценију, важе за један од најскладнијих парова на нашој јавној сцени. Ипак, мање је познат податак да су се ово двоје уметника пре венчања забављали годину дана, раскинули на неко време, а онда обновили романсу, јер су схватили да су суђени једно другом.

Фото: Петар Милошевић

 

У то време Иван је био звезда серије, девојке су га обожавале и у великом броју долазиле у Позориште на Теразијама да гледају његове представе и, можда га, чак, и упознају.

У периоду док није био са Јеленом започео је романсу са младом балерином Лидијом Новаковић. Спојио их је мјузикл „Цигани лете у небо“, у коме је Иван играо главног јунака, а Лидија била део балетске поставке.

Иванова тадашња изабраница, која је наводно учествовала на избору за Мис Србије, родом је из Панчева, где је завршила основну балетску школу, а касније је професионално усавршавање наставила у Београду. И данас се бави балетом, у Позоришту на Теразијама, а њен профил на Инстаграму сведочи да је атрактивнија него што је била пре десет година. Било како било, Лидијина и Иванова мање-више тајна романса, која је трајала неколико месеци, није опстала. Иван и Јелена су се помирили, започели ново поглавље, а убрзо потом обавестили јавност да је на путу принова.

Данас су поносни родитељи десетогодишње Нине и, изгледа, подједнако заљубљени као када су 2011. године стали пред матичара.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".