Андреана Чекић је открила по чему ће памтити протеклу годину.

- Година као година, мени је била лепа. Гледала сам да себи угодим што више, радовала сам се што поново радимо. Волела бих да нам следећа година однесе пандемију и мере, да се вратимо нормалном и слободном животу. Ово ми је налик на заточеништво и затвор.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је проговорила и о раскиду са Марком Милошевићем и отворила душу како је поднела све што јој се у том периоду дешавало.

- Све то ми се десило први пут у животу. Тада нисам желела ништа да демантујем, било ми је јако тешко. Доста се неистина провлачило, доста људи се оглашавало и давало интервјуе... Нисам знала шта да радим, да ли да их тужим... Била сам као у небраном грожђу, али прошло је. Та веза је прошла. Ни за чим не жалим. И када сам, можда, правила грешке, била сам у складу са њима. Са ове тачке гледишта, сада више не бих правила такве грешке.

Фото: АТА имагес

 

Каје се за своје грешке.

- Мислим на више ствари. Најпре, превише сам себе дала тамо где није требало. Своју љубав и енергију је требало да усмерим на људе који су то више заслужили, у своју публику, музику...

Андреана Чекић је пролазила кроз буран период, а поставља се питање да ли је било и физичког обрачуна са тадашњим вереником.

- Хајде да кажемо овако. Имала сам бурну везу, а ја нисам конфликтна особа. Нисам навикла да живим таквим темпом и вратила сам се у своје првобитно стање. А што се тиче разних написа, само ћу рећи - где има дима, има и ватре. Не бих да улазим дубље у то.

Фото: АТА имагес

 

 

(24седам)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".