Холивудску верзију режираће Јан Деманж, а глумиће неке од највећих светских звезда. Тому Хардију понуђена је улога Мараша (Милош Биковић), Џејк Џиленхол играће Баћу (Миодраг Радоњић), а Марго Роби Софију (Јована Стојиљковић).

- Продуцентска кућа из Лос Анђелеса откупила је ауторска права за америчку верзију српског хит филма! Американци су били одушевљени кад су погледали први део филма Милоша Аврамовића. С обзиром на то колики успех је постигао у региону, убеђени су да у њему има потенцијала и за светски блокбастер - рекао је извор за "Информер" 

Фото: Танјуг

 

Амерички продуценти неће да штеде новац. Они желе да у свој филм доведу неке од највећих светских звезда.

- Тому Хардију су већ понудили главну улогу Петра Мараша. Он је играо у многим акционим остварењима, а за улогу у филму "Повратник" 2015. номинован је за Оскара. Том неће бити једина звезда америчког "Јужног ветра"! Џејк Џиленхол, познат по улогама у "Спајдермену" и "Планини Броукбек", један је од највећих пикова за улогу Баће. Он је врстан глумац који се сналази у свим жанровима, зато сматрају да би одлично одглумио комичног, а у исто време и опасног кримоса - прича наш извор и објашњава због чега је Марго Роби у трци за главни женски лик.

Фото:Танјуг/Драган Кујунџић

 

- Марго је одушевила свет улогом у филму "Било једном у Холивуду" 2019. Осим тога, једна је од најатрактивнијих и најпопуларнијих глумица. Продуценти је управо ових дана убеђују да прихвати улогу Софије.

"Јужни ветар" би требало да режира Јан Деманж, који је 2018. радио крими-драму "Млади гангстер" са Метјуом Меконахијем, а 2014. је са Џеком О'Конелом снимио филм "71".

Фото: Танјуг

 

- Деманж воли крими-приче, због тога је и заинтересован да снима "Јужни ветар". Поред тога, велики је фан европског филма, што је и логично јер је пореклом из Француске - завршава извор.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".