Holivudsku verziju režiraće Jan Demanž, a glumiće neke od najvećih svetskih zvezda. Tomu Hardiju ponuđena je uloga Maraša (Miloš Biković), DŽejk DŽilenhol igraće Baću (Miodrag Radonjić), a Margo Robi Sofiju (Jovana Stojiljković).

- Producentska kuća iz Los Anđelesa otkupila je autorska prava za američku verziju srpskog hit filma! Amerikanci su bili oduševljeni kad su pogledali prvi deo filma Miloša Avramovića. S obzirom na to koliki uspeh je postigao u regionu, ubeđeni su da u njemu ima potencijala i za svetski blokbaster - rekao je izvor za "Informer" 

Foto: Tanjug

 

Američki producenti neće da štede novac. Oni žele da u svoj film dovedu neke od najvećih svetskih zvezda.

- Tomu Hardiju su već ponudili glavnu ulogu Petra Maraša. On je igrao u mnogim akcionim ostvarenjima, a za ulogu u filmu "Povratnik" 2015. nominovan je za Oskara. Tom neće biti jedina zvezda američkog "Južnog vetra"! DŽejk DŽilenhol, poznat po ulogama u "Spajdermenu" i "Planini Broukbek", jedan je od najvećih pikova za ulogu Baće. On je vrstan glumac koji se snalazi u svim žanrovima, zato smatraju da bi odlično odglumio komičnog, a u isto vreme i opasnog krimosa - priča naš izvor i objašnjava zbog čega je Margo Robi u trci za glavni ženski lik.

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić

 

- Margo je oduševila svet ulogom u filmu "Bilo jednom u Holivudu" 2019. Osim toga, jedna je od najatraktivnijih i najpopularnijih glumica. Producenti je upravo ovih dana ubeđuju da prihvati ulogu Sofije.

"Južni vetar" bi trebalo da režira Jan Demanž, koji je 2018. radio krimi-dramu "Mladi gangster" sa Metjuom Mekonahijem, a 2014. je sa DŽekom O'Konelom snimio film "71".

Foto: Tanjug

 

- Demanž voli krimi-priče, zbog toga je i zainteresovan da snima "Južni vetar". Pored toga, veliki je fan evropskog filma, što je i logično jer je poreklom iz Francuske - završava izvor.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".