Она је недавно изјавила да са породицом није у добрим односима и да је за своју мајку нико, али је зато сада открила да јој је супруг Слађан највећа подршка. Из 20-годишњег пријатељства родила се љубав која траје и данас, а највећа потврда је то што је прихватио њеног сина из првог брака.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Никад није касно

 

- Ако је у питању он, ја пристајем на све. Кад сам га видела први пут, у глави ми је било само "Ти си мој, бићеш кад тад". Ја сам њега одувек волела, правила сам се да смо пријатељи, али нисам знала и да се он правио - присетила се Живославка првих знакова љубави са Слађаном који је због њеног учешча у такмичењу направио преседан и први пут у животу запевао. Али оно што јој је посебно драго јесте што њено дете гледа као своје.

- Зове ме тата од првог дана - с осмехом каже он, док она додаје:

- У животу и у телефонском именику он је тата, док је прави отац само Црногорац. На жалост, ни ја ни дете нисмо криви, тај човек дугује 9.000 евра за алиментацију, никад ништа није дао, али не бих да причам о њему, нећу да ми квари срећу коју вечерас осећам.

Будући да су годинама заједно и да је њихова љубав из дана у дан све јача, логичан след околности био би заједничко дете, али Живославка упорно одбија. Као разлог наводи компликације које су јој се десиле на првом порођају.

- Размишљамо, али сам ја та која се плаши. Ми ћемо у гроб заједно али се плашим порођаја, јер сам сам првим дететом прошла катастрофу, дете је једва остало у животу, враћали су га 10 минута у живот, зато се плашим. Жао ми је, једног дана ћемо сигурно кукати. Ја желим, јако желим, али имам страх - истакла је Живославка.

(Гранд онлајн) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".