Међутим, мало ко је упознат са детаљима о њеном животу пре Жељка, која је, далеко много занимљивија. И док се спекулише да ли Јована и Јоксимовићева ћерка, Мина имају добар однос, медијима је доста занимљивије глумац који је био опседнут атрактивном водитељком. Наиме, један од тренутно успешнијих и траженијих глумаца, Андрија Милошевић пре доста времена био је лудо заљубљен у Јовану, а како није могао да сакрије своју опседнутост са њом, пратио ју је свуда по граду, покушавајући да јој се набаци, мада му то није полазило баш за руком. 

Фото: АТА имагес

 

 

Како су тада писали медији, Андрија очаран Јованом, није могао да сакрије колико је лудо заљубљен у њу, па је знао сатима и сатима да пред пријатељима говори о њој, истичући њене квалитете и лепоту, као и какво витко тело она има, па је описивао да би је љубио и мазио.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумац Андрија је на многим премијерама, на којима се Јована појављивала, покушавао да јој се удвара, а не знајући да је она у том тренутку започела већ романсу са Жељком Јоксимовићем. Након што је сазнао за то, Андрији се срце сломило на пола, данима није могао да се опасуљи, али је ипак одлучио да стави тачку на његова осећања која има према Јовани, јер је видео да ће њена романса са Жељком дефинитивно опстати. 

Фото: Петар Милошевић

 

 

Андрија је нешто касније сазнао да Јована и Жељко планирају венчање и брак, те је он одлучио да настави даље са својим животом

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".