Дара је у октобру ове године успела да врати део дуга у износу од 135.000 евра тако што су јој наводно уместо новца дали јахту.

Извор истиче да је певачица прошле године наводно позајмила новац пријатељу који води бизнис у Црној Гори, а пошто није било другог начина да дође брже до свог новца назад, пристала је да у замену за евре добије мању јахту стару свега неколико година. Она је тада отпутовала у Црну Гору како би решила папиролошки део.

Фото: В. Данилов

 

Саговорник близак певачици открио је и да је Дара наводно у неколико наврата позајмљивала велики новац особама којима је веровала да ће јој вратити паре у обећаном року, али да се од неких дугова већ опростила.

Фото: В. Данилов

Ипак, последњи пут када је познајмила већу количину пара, чак у висини једног стана, од тога није никако одустајала, па је пао договор да преузме јахту. За сада, додаје извор, Дара наводно неће продавати пловило, већ планира прво да је искористи на лето да се проводи. Саговорник није могао да прецизира о ком моделу се ради, али објашњава да је унутрашњост јахте у кожи, има мини кухињу и један мањи брачни лежај.

Огласила се и Дара: 

- Немам коментар - рекла је кратко певачица .

(24.седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".