Последњих месеци јавност бруји о њеној емотивној везе са Браниславом Вучелићем, са којим ужива већ годину и по дана. Пар је, наводно, планирао и да се ове јесени венча, али је пандемија короне одложила све.

Фото: В. Данилов

 

 

- Одлучила сам да док траје ова пошаст не правим планове за велика окупљања - рекла је Марија за "Новости".

- Ни рођендане, ни венчање, ништа што би требало да окупи више од 10 људи. Због свега што нас окружује, наштимовала сам себе да уопште не размишљам о томе. Знам да се много људи, ипак, одлучује да прави велика славља, али не желим да размишљам да ли је због мене неко угрозио своје здравље.

Ово је заједничка коначна одлука пара да свадбу, ипак, мало одложе:

- Биће дана за мегдана, уосталом, крунисање љубави не мора да се пожурује, не мора по сваку цену, нарочито када услови нису безбедни.

У њиховом дому новогодишња еуфорија увелико траје, па је Марија открила да је јелка већ окићена, али овога пута много другачије.

- Волим да китим јелку увече, да сипам себи чашу вина и да од тога направим неки леп ритуал - открива нам Килибарда.

- Јелка ми је углавном минијатурна, у неком ћошкићу.

Међутим, овде године имам огромну јелку, китила сам је рано ујутру после снимања, нисам могла да спавам, одврнула сам музику и уживала сам у кићењу. Мало сам је натрпала, чак је на ивици кича (смех).

Али, празничну трпезу ће ипак спремати мама и будућа свекрва.

- У децембру сам увек у великој гужви, не стижем ни да се исфенирам, па ће око празничне трпезе помоћи маме - објашњава нам црнокоса водитељка.

- Превише сам заузета, а оне су то препознале и разумеле, саме су се понудиле и ево прилике да им се јавно захвалим на помоћи.

За разлику од Нове године, коју углавном проводи радно, божићни празници резервисани су за породицу.

- Бадњи дан и Божић су дани за породицу и ту нема изузетака - категорична је Марија.

- Једном ми се само догодило да због обавеза нисам била у Србији за време празника и осетила сам неку чудну празнину. Ако ме неки озбиљно велики разлог не одведе ван Србије, зна се - 6. и 7. јануар су дани за најближе.

За дочек жели да одмори у топлини свога дома и да свежа, са много енергије, уђе у 2022. годину и у нове радне победе:

- Већ 1. јануара водим уживо емисију. Одбила сам понуде да будем домаћин новогодишње вечери, делом због радних обавеза које имам одмах након тога, али више зато што за дочек желим само мало мира. Желим да будем јако, јако лења 30. и 31. децембра.

А на питање шта ће пожелети 31. децембра у поноћ, кад казаљке се поклопе, одговара:

- Приватне жеље не изговарам наглас никада. То је као када дувате свећицу на торти за рођендан, зажмурите и снажно нешто пожелите, али никоме не причате о томе. Тако ћу приватне жеље пожелети тихо у себи. Све жеље за 2022. су приватне, а ово пословно је већ све погођено како треба.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".