Одрасла је у Београду у породици доктора наука, мајке Данке Муждеке Манџуке и оца Златка Манџуке, који су једно време каријеру градили на Кипру. С обзиром на то да је од малих ногу навикла на живот у иностранству и нагле промене Маја не воли да прави планове. 

Фото: З. Кнежевић

 

 

Искључиво све ради по осећају а срце ју је давних дана одвело прво у Њујорк, а затим и у Лос Анђелес где се школовала и опробала као продуцент. Дуги низ година живела је тамо, проводила је време у друштву холивудских звезда, а опет некако изненада одлучила је да се врати у родни град и поново посвети глуми. Са свега деветнаест година дебитовала је на филмском платну у филму "Муње", а потом је муњевитом брзином њена популарност почела да расте., а таман када смо помислили да ће са грађењем каријере наставити у Београду поново је отпутовала у Америку.

Фото: Архива Новости

 

 

Маја Манџука данас живи на две адресе, а тврди да се једнако радује изазовима на домаћем терену као и оном преко океана. Пријатеље настоји да држи на окупу и признаје да увек где год да пође осећа благу празнину и недостајање. Највише јој када је у Америци фале родитељи, сестра Мила, која је завршила телевизијску режију и сестрићи Матеја и Марко, стога се труди да што више слободног времена током боравка у српској престоници проводи са њима.

Фото: З. Кнежевић

 

 

 

- Улога тетке ми је најбоља до сада. Поносна сам. Моји родитељи и ја се волимо и посећујемо било у Београду или у Лос Анђелесу. Наравно, овде је то много чешће, мени је важан тај директан контакт, Вибер је ипак нешто друго. У неким ситуацијама током боравка у Америци ми је тешко пало што сам далеко од своје породице. Трудила сам се да кад добијем неколико слободних дана дођем у Београд да видим блиске људе, обиђем Калемегдан, наше цркве и напуним се енергијом. Недостајала ми је и српска кухиња, па сам пријатељима које сам тамо стекла правила наше специјалитете - рекла је раније Маја.

Колико својим изненадним доласцима и одласцима толико и занимљивим љубавним животом Манџука редовно интригира јавност. Четири године поровела је у вези са данашњим супругом певачице Александре Пријовић, Филипом Живојиновићем, док је 11 година волела бизнисмена Дениса Дамјановића.

Фото: Алекса Станковић

 

 

О емотивном животу не прича много стога не можемо са сигурношћу да знамо да ли је трунутно заљубљена или није, а једно је сигурно Маја не размишља о биолошком сату који лагано откуцава, нити о удаји, а тврди да чланови њене породице ту тему у широком луку заобилазе. Удварача признаје да увек има, али открива да још није спремна да с неким отпочне заједнички живот.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".