Нешто је компикованији поступак кад смо током сурфовања на "нету" случајно отворимо занимљиву страницу или када не запамтимо њен назив. Свима је сигурно познат и тренутак кад смо након дугог истраживања коначно нађемо страницу са жељеним информацијама и онда се догоди да случајно угасимо таб, а не сећамо се како смо до ње дошли. У том случају морамо се враћати у историју прегледавања од тог дана и уочити исту на попису.

Google Chrome, као и остали web прегледачи, пружају могућност брзог отварања табова и прозора које сте недавно затворили.

У тренутку кад се одређени таб затвори, потребно је само сместити у простор траке за табове и кликнути десним кликом миша. Од доступних опција потребно је кликнути на опцију „Reopen closed tab“. Након тога отвара се задњи таб који сте имали отворен. Ако исти поступак настављате понављати, отвориће се табови према редоследу којим су погашени. Пречица за провођење исте опције отварања таба је ЦТРЛ+ШХИФТ+Т.

Треба додати да иста опција нажалост није доступна у "Хромовом" Инкогнито моду. Chrome у том случају одмах заборавља на претходно отворене табове, преноси PCCHIP.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".