У твиту у уторак, Твитер је објавио да додаје подршку за аутоматске титлове (Captions) за видео снимке. Функција ће бити доступна на Андроиду, иОС-у и на вебу. На Андроид-у и иОС-у титлови ће бити подразумевано укључени на видео снимцима са искљученим звуком. У међувремену, на вебу ћете видети ново дугме "CC" у видео плејеру које ће вам омогућити да брзо укључите/искључите титлове.

Аутоматски титлови ће бити доступни на преко 30 језика, укључујући енглески, кинески, хинди, шпански, јапански и још многе друге. Натписи ће се појавити на оригиналном језику на којем је видео постављен. Још увек не постоји опција за превод наслова. Штавише, аутоматски титлови ће радити само на новоотпремљеним видео снимцима. То значи да старији видео снимци неће имати користи од нове функције.

Гласовни твитови су били први производ који је добио подршку за аутоматске титлове. Затим, раније ове године, Твитер је додао титлове уживо на "Тwittеr Spaces", конкурента компаније "Clubhouse".

Твитер је у последње време тестирао много ствари на својој платформи, укључујући дугме за одбацивање твитова, нову картицу Explore са фидом за померање горе - доле у ТикТок стилу, могућност отпремања дужих видео записа и још много тога, јавља XDA-Developers.

Компанија такође тестира нови формат огласа који поставља огласе између одговора на твит-у. Твитер је такође недавно основао наменски тим за криптовалуте у покушају да истражује криптовалуте, Blockchains  и друге децентрализоване технологије у настајању.

(Benchamrk)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".