Луна Ђогани и Марко Миљковић приводе крају реновирање и опремање стана на Бежанијској коси и само је питање дана када ће се преселити. Заједнички живот у новом стану популарни пар прославиће новогодишњом журком на коју ће бити позвани само одабрани. На листи званица су њихови најближи, као и пријатељи, али не и Анабела Атијас, која са зетом није у добрим односима, сазнаје горенаведени лист.

Фото: АТА имагес

 

 

Долази Гаги


Како би обележили ново животно поглавље у новом, пространом стану, који су заједничким снагама купили и опремили, Луна и Марко ће организовати малу прославу и то уочи Нове године. Како извор близак пару каже, њих двоје ће најлуђу ноћ провести у друштву најмилијих, првенствено ћеркице Мије, а на забаву су позвали и неколико пријатеља, кумове, као и чланове породице. Како су Маркови родитељи у Брусу, они неће моћи да се организују и да стигну пре јануара да виде њихово ново гнездо, али ће прослави зато присуствовати Лунин тата Гаги, као и млађа сестра Нина, са којом је нераздвојна.

Многи су се питали шта ће бити са мамом Анабелом, као и да ли ће и њу Ђоганијева позвати на парти, с обзиром на то да она није у добрим односима ни са Марком, ни са Гагијем.

Фото: Инстаграм принтскрин/gagiidjogani

 

 

Поштују договор

По речима нашег саговорника, Луна је већ разговарала са мајком на ту тему и објаснила јој шта планира, те да неће моћи да је позове да присуствује те вечери на прослави усељења. Иако јој је било непријатно да то саопшти Анабели, позвала ју је да буде њен гост дан после Нове године и да је посети са супругом Андрејем и најмлађом ћеркицом. Наравно, певачица се није наљутила на наследницу јер је свесна да би је тиме довела у непријатну ситуацију, а и постигла је договор са њом и зетом након што се родила Миа.

Као што је Марко рекао, он нема ништа против да се Луна виђа са мајком, те да она слободно може да долази у њихов стан и да виђа унуку, али само када он није ту. Миљковић је увек фер и поштује договор, па уколико Анабела жели да сврати код њих, он нађе неку занимацију и изађе из стана.

(Курир)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".