Далила је открила да нема емпатију ни према Цару, а ни према Маји.

- Кад бих коментарисала на суровији начин, било би да радим намерно. Филипу је све мало, он у проблемима прича о новцу. Немам емпатију да га штитим. Имаш проблем са својом деовјком, не криви тебе Мики, ја да ти скачем за врат. Коментарисали су и мене, ја сам лупала, али нисам лупала људе. Имала сам ситуације где сам налетела на Дејана два пута - говорила је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Она је имала исто растројство,нека заврши ова сплачина. Поред свих својих го*ана, ти мораш моја - добацио је Цар.

- Ја се са мојим борим. Старији су, не можеш да се избориш. Не можеш да се је*еш, а да ти не уђе. Дођеш и кажеш да си капетан брода, а кад иде клип са клипом онда те урнишу. Не знам какав си капетан? - наставила је Драгојевићка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Твоје пи*ке - одбрусио је он.

- Направио си спрдњу од свог живота, јесам и ја, али радим да га исправим. Тебе у највећем растројству треба згазити. Мајо, ти си будала што идеш да плачеш, гледај себе. Каже ти на очи због вас ку*ви, је л' волиш да те вређају? - рекла је она.

- Маја кад не ради неке ствати она је дивна девојка. Излетео бих из ракете кад чујем ово излагање од Далиле - рекао је Цар.

- Ти си монструм - викала је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Филип је већ у дебелом црвеном. Маја кад је ушла у кућу, није глуп дечко, знао је шта ка чека кад уђе са Мајом у везу. Био си у везу са удатом женом, а онда уђеш са Мајом, знаш какв ти је однос напољу био. Дао си нам материјала да те је*емо 10 месеци. Ниси глуп, знао си штза можеш да очекујеш. Сад и да је остави и да је не остави имаће проблем, знамо сви каква је Маја. Шта год да направи биће хаос, мора да трпи - коментарисао је Фран Пујас.

- Мени Далила служи за спрдњу и инат Маји - рекао је Цар.

- Чорба је увек Цица и Чорба је увек Чорба - рекао је Карић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".