Задругарима је пуштек први клип и имали су прилике да погледају још једну у низу свађа Маје Маринковић и Филипа Цара.

Ивана Шопић дала је реч Филипу како би прокоментарисао снимак.

- Имао сам живчани слом, свађао сам се 10 сати. Свађам се због ње и још треба ујутру да се тучем са њом. На крају видим да док ми је све радила и целу фрку, ја сам легао, са Далилом слово нисам рекао. Лете ми филмови, полудећу. Узео сам после да јој направим да једем, а она узме тост и блесави са са Јањушем, то је монструозно - рекао је Цар.

- Као да је он диван и бајан. Он устаје овде смеје се, њему прича да ће да пребаци Мају, смеје се, црта Далили срца, а ја кад урадим нешто намерно, то је онда страшно - убацила се Маја.

- Ја кад радим нешто у инат, радим директно пред њом. Не зна човек више шта ће, она жена није свесна неких ствари. Ја сам направио гомилу сра*а, али небитних, где сам погледао, тумачио Крлета, гомилу будалаштина. Зашто ја трпим? Нису битне паре, не могу да издржим неке ствари - наставио је Филип.

- Ко трпи због љубави? Какве су то љубави? - добацио је Ђедовић.

- Не постоји дан да се саставили лепо у љубави, небитно ко је крив. Ваша љубав личи на хаос. Поставља се питање зашто она или зашто ти трпиш то? Нелогично је да се људи свађају и туку, људи не иде, бежите једно од другог - говорио је Мики.

- Од љубави једина емоција која је јача је страх, као Јањушу прошле године - рекао је Марко Ђедовић.

- Прошле година изађемо Филип и ја у проблему и он и ја и кажемо, ако уђемо следеће године ајде да се зезамо и немамо тензију. Он ушао у два пакла. Иако нисмо били добри, ја му кажем шта је ово требало. Он ово не може да издржи седам месеци, то не може да се издржи - коментарисао је Јањуш.

- Мени су за много мање ствари узимали живот у трећох сезони, а овде се брак растурио и сви му ћутите. Ја сам имао нешто што није било толико страшно, а теби има 101, а не качити се. Ја ћу ти рећи сваки пут.. Ови се добро сећају шта су мени говорили, а сад ћуте као смрадови најгори, не ради се о теби - говорио је Менсур.

- Ушао сам у однос са удатом женом, корак по корак, није било коментара ових људи, говорили да бирамо срећу. Сад доживљављам горе ствари, него кад сам требао - рекао је Цар.

- Ко? Твоја девојка, она ти то ради - рекао је Мића.

- Ја капирам шта он хоће да каже ја прошле године седим рањен, а он седи са њом на кревету и кревеље се, било му је симпатично. Ја са њом немам ништа, кад кажем неке ствари кажем пред свима.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".