Наиме, како Таки истиче, Маја и он су имали договор да више не прави од себе особу каква није, него да покаже свој дамски став и понашање, што јој одмах трећи дан по уласку није пошло за руком.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Шта да вам кажем више? Ево, ја ћу сад да дам изјаву, али ви мене можете опет да зовете за два сата, јер ће се све променити. Они се бију, после пет минута ја гледам клип они се љубе, па шта је то, да ли је то страст, заљубљеност, ево не знам, болест, ви ми реците. Нећу да буде да ја сад браним своју ћерку, она јесте моја, али да вам кажем, ми смо имали договор, на који је она очигледно заборавила, ја сам њу критиковао због свега што је радила, али шта ја могу, ја не могу сад њу да ставим у казну. Ускоро ћемо се видети, па ћу јој рећи све шта јој замерам, мора да се дозове памети. Видим сад сви скачу на њу, мене сви зову за изјаве, а ја не знам шта да кажем људима. Мене питају за тај њихов однос, мислим, ко да други то не раде иза својих врата, али то што су радили испред Далиле, то стварно не оправдавам, то је страшно! - рекао је Таки и додаје:

- Ја нисам неко ко сад прати сваки тренутак, оно што ухватим, то ухватим, али наравно да пратим портале, једва чекам да је видим да бих могао да јој лично кажем све. Не знам више шта да вам кажем, ја сам у хаосу, не могу да верујем шта се дешава, не знам зашто је прекршила наш договор - поручио је Таки.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".