Он је својевремено био заљубљен и у колегиницу - Биљану Јевтић, а она се сада присетила тог периода.

Фото: В. Данилов, Архив Борбе, Јутјуб принтскрин/Биљана Јевтић

 

- Јесте, он је мене видео на неком такмичењу и касније у Крагујевцу он је запамтио те беле чизмице што сам носила и пришао мојој пријатељици Ради и питао "ко је ова девојка?". Она му је рекла "ма бежи, шта се распитујеш". "Не", каже он, "ја сам стара чекалица". После смо се упознали - изјавила је Биљана за "Блиц", а на констатацију да није пала на његов шарм, одговорила је:

- Па нека то остане тајна, сада ће он ово да прочита па да каже "а, ово ми ниси рекла".

Певачица признаје да стално обећава да ће оставити цигарете, те додаје да се труди да се здраво храни.

- Једино што стално причам јесте да ћу да оставим цигарете, а никада нисам на некој драстичној диети јер то не могу да спроведем у дело, јер не могу да гладујем. Једем када сам гладна, али мало коригујем исхрану. Зато цигарете, то ми је порок - каже певачица.

Са супругом Ацом Илићем у складном браку је 35 година.

- Кликнуло јесте нешто, али да ћемо бити оволико то нико не може да предвиди, то је лутрија. Нема ту рецепта, треба човек када улази у нешто озбиљно да зна шта хоће и шта је приоритет. Ми смо сродне душе, исто размишљамо, исти посао радимо, нашли смо се. Можда сам после годину дана знала да смо једно за друго, после љубоморе, он је мало више љубоморан. И он је био шармантан са брковима, обоје смо били на врхунцу каријере. За њега се лепе даме, за мене мушки пол, па је то било тешко - рекла је певачица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".